Eigen bedrijf starten zonder geld

Eigen bedrijf starten zonder geld is iets wat veel mensen willen. Het idee is om uit niets 'iets' te maken. Het gaat puur om het opbouwen van kapitaal en dit kapitaal verder uitbouwen. Zo kent iedereen de verhalen van oom Dagobert, de steenrijke eend, gierig om iedere cent.

Het is echter haast onmogelijk om zonder enige inleg een eigen bedrijf te kunnen opstarten. Tóch zijn er vandaag de dag genoeg ideeën om zonder al te veel investering geld te kunnen verdienen. Vooral op het internet is het zeker mogelijk om zonder geld een eigen bedrijf te starten.

We willen u graag een aantal creatieve ideeën toelichten.

Andermans producten verkopen
Een eigen bedrijf starten zonder geldIndien u goed bent in het maken van websites, dan kunt u er eventueel aan denken om andermans producten te verkopen. U kunt uw eigen bedrijf starten zonder geld, met slechts de inleg van een relatief lage telefoonrekening en een webhost. Om een webwinkel te starten verwijzen wij u graag naar pagina over het starten van een eigen webwinkel. Het algemene idee is dat u contacten legt met ondernemers en afspraken maakt over de aflevering, winstmarge en andere condities.

Webshops met dropshipping
Als u uw eigen webwinkel of webshop heeft, dan kunt u deze runnen door zelf producten aan te bieden. Na het ontvangen van een bestelling besteld u deze direct bij uw dropshipping partner. Dit houdt in dat u zelf betaald en dat het product door uw dropshipping partner wordt verzonden naar uw klant. Het nadeel voor u als webondernemer is de verantwoordelijkheid dat u zelf voor de after service zorg draagt. Uiteraard kunt u hier meestal goede afspraken over maken met uw (dropshipping) leverancier.

Adsense van Google
Op welke gebieden u ook een website heeft, indien deze populair is dan kunt u er geld mee verdienen. Dankzij Google Adsense hoeft u verder ook niet na te denken hoe u dat geld binnenbrengt. Google Adsense werkt namelijk volledig automatisch. Deze service heeft een automatische tool om te kunnen bepalen welke advertenties zichtbaar zijn op uw website. U kunt zelf bepalen waar de advertenties van Google Adsense zichtbaar worden.

Webteksten schrijven
Als u ervaring heeft met het schrijven van webteksten, dan kunt u als een freelancer zelfstandig ondernemen als 'contentschrijver'. Op deze manier kunt u zonder geld investeren in uw eigen bedrijf.

Uiteraard zijn er meer ideeën, het kenmerkende is echter dat u zich bezig houdt met het vak waar u zelf goed in bent. Naast de zakelijke contacten die u dient aan te leggen, kunt u uiteraard ook werken met handelspartners of in groepsverband. Als u bijvoorbeeld commercieel bent aangelegd, kunt u eventueel samen werken met iemand die wat meer technische kennis heeft. Samen kunt u dus elkaar helpen en van grote investeringen afzien.


Eigen bedrijf starten zonder geld is erg populair

Van de ondernemers onderneemt minimaal 10% zonder grotere investeringen dan €1.000,- in het eerste jaar. Het grootste deel van deze groep zijn jonge ondernemers onder de 25 jaar.


7 opmerkingen:

Anoniem zei

Goedemiddag dames en heren,
bieden opent leegstaande huis met een restaurant in de Oekraïne.
Er is een goede ruimte voor het hotel, kan het worden gedaan en het restaurant, maar
er is ook een aparte ruimte voor het restaurant.
Alles is op een schone plaats 50 km van Charkov
50 km van Poltava - bos, rivier, meer.
Natuurlijke producten, goede weg Kharkiv-Simferopol.
Kiev-Kharkov. Dat stelt organisaties in staat
excursies in Kiev, Poltava, Kharkiv. En ook in de unieke
zoutgrot in Oekraïne.
Dit huis kan worden gebruikt voor activiteiten voor kinderen.
In het dorp boerderijen hebben gebouwen in goede staat met de apparatuur,
en vele bijkomende gronden, het opent de boerderij groeien
struisvogelboerderij kan worden gebruikt om te laten zien en een rondleiding komercheskoi winst.

www.sleutelinformatie.nl

Margarita

Manon zei

Ook steeds populairder het beginnen van een eigen webshop. Dit kan natuurlijk naast een fysieke winkel of in plaats van. Waarom juist een webwinkel? Vaak vergt dit een lagere of helemaal geen investering.

Pim zei

Je kan bijvoorbeeld ook een informatieproduct ontwikkelen zoals bijvoorbeeld een ebook.

Deze week, startte ik zonder geld een eigen bedrijf binnen 8 uur, verdiende ik direct geld aan mijn 8 eerste klanten en heb ik in deze blogpost stap voor stap uitgelegd hoe ik dit heb gedaan.

Ik wilde bewijzen dat niets je hoeft te weerhouden om nu direct een onderneming te bgeinnen zonder geld!

Hier kun je precies lezen hoe het mij is gelukt:

http://whysheid.nl/onderneming-beginnen-zonder-geld-lets-do-this-2/

Ik hoop dat dit helpt.

Gr,
Pim

Anco zei

Hele interessante ideeën!! Aan sommige had ik echt nog niet gedacht, bedankt. Ik heb overigens al wel een webshop laten maken door een professioneel bedrijf (WP webshoplatenmaken). Een duidelijke en professionele webshops is toch wel altijd de basis dus ik vind wel dat je hier in moet investeren. Zonder goede basis maak je geen kans. Vanaf nu wil ik het echter zelf aan gaan pakken, wish me luck! Haha

Rick zei

Nu dat ik zelf mijn eigen webshop ben begonnen weet ik het maar al te goed dat ik naast mijn eigen baan toch een zakcent mee kan verdienen.

Achteraf gezien ben ik er wel heel erg blij mee dat ik de stap genomen heb.
Ik verdiend er toch wat extra mee.

Anoniem zei

Jesus@ www.sleutelinformatie.nl
wat een slechte online vertaalmachine gebruik je zeg. Is misschien een goed idee voor een goed online vert.mach.?
@Pim.. ja hoor, en jij denkt dat er mensen in dit soort onzin trappen?
@Anco: laat me raden; dat WP webshoplatenmaken is vast je eigen bedrijf he. Beetje doorzichtig allemaal hoor mensen.

Raymond zei

@Anoniem
Ben je zelf (online) ondernemer?

Zelf kijk ik in Asië wat daar de opkomende product trends zijn om dit te vergelijken met de potentie op de Europese markt. Als een product goed verkoopt kan je overwegen om een CE keurmerk te installeren in samenwerking met de leverancier.
Maar ook zonder CE kan kan je best wat bijverdienen dmv een webshop of marktplaats verkoop.
En met meerdere van dat soort webshops zou je een stabiel inkomen kunnen genereren.

MVG