Bedrijf starten

Een eigen bedrijf starten
Met het starten van een eigen bedrijf kunt u doelen bereiken die vrijwel nergens anders mogelijk. Daarnaast biedt het voordelen voor de persoonlijke ontwikkeling. Ondernemen is namelijk een van de meest zware banen waar veel voor dient te worden bijgeleerd.

Zaken die in elke onderneming voorkomen zijn administratie, logistiek, ICT en verkoop. Daarom is het ook zo belangrijk om juist dit soort zaken goed en snel te kunnen doen. Want als ondernemer is het de kunst om uzelf uiteindelijk juist met dat unieke bezig te houden, namelijk datgene waar u of u partners goed in zijn. Zo heb je technici die iets uitvinden, marketeers die succesvol promoten of drukkers die het beste drukwerk hebben. Hieronder presenteren wij enkele succesverhalen, waar u eventueel inspiratie mee kunt verkrijgen.


Een eigen bedrijf starten: succesverhalen


Vanuit uitkering naar zelfstandige onderneming
TV Apeldoorn over de mate waarin werklozen een eigen onderneming starten.

Het UWV en werk.nl geven uitleg over de mogelijkheden en moedigen het starten van een eigen bedrijf aan!Danny Mekic
Vestiging rabobank in Peel en Maas hebben een thema-avond georganiseerd voor jonge mensen. Het thema was 'snel rijk worden'. In deze video ziet u Danny Mekic.

Hij verteld dat hij geen school heeft gevolgd, maar dit wel had willen doen. Ondanks zijn succes adviseert hij de jongeren om de school toch af te maken om carrière te kunnen maken.
Eelco de Boer

Succesverhaal van Eelco de Boer die op zijn eerste dag al €1000,- omzet binnen haalde. In deze video verteld Eelco zijn verhaal over hoe gepassioneerd hij is als online marketeer.

Eelco is hier geïnterviewed bij een seminar over het maken van winst.
Bekijk ook onze onderneminskalender!Kevin over rijk worden met Affliate 
Hij verteld dat over GDI's, global domains international, een bedrijf die .ws extensies beheert.

Het desbetreffende webhosting bedrijf betaald mensen om de .ws extensies te promoten. Mensen zouden hier duizenden euro's aan verdienen. Er zijn wel belangrijke voorwaarden indien je dit wilt gaan doen.

Kevin heeft dit gedaan zonder enige webkennis!


Hoe wilt u later rijk worden? Startersdag kvk
Een video op een bijeenkomst van de Kamer van koophandel. Verschillende succesverhalen!

Dit is een video over de atmosfeer van een startersdag van de kamer van koophandel in Apeldoorn.

Twijfelt u om erheen te gaan? Gewoon naartoe gaan! Aanmelden kan via hier.
Kosten in kaart brengen en gelijk kosten besparen!

Voor uw onderneming of bedrijf kunt u talloze zaken nodig hebben. Zo wilt  uiteraard weten hoeveel alles kost en het liefste wilt u dit gratis kunnen uitrekenen. Daarom is het mogelijk om offertes aan te vragen bij:

Advocaat of jurist
Webdesigner of webshop
Verhuisbedrijf
Administratieve dienstverlener
Zonne-energie
Schilder
Beveiliging

Klik op het woord om direct offertes aan te vragen. Deze zijn volgens de desbetreffende websites gratis en verplicht tot niets (geen kosten of verplichtingen voor de aanvrager!)2 opmerkingen:

Unknown zei

Goed artikel! Ik heb zelf hele goede ervaringen met Offective Boekhoudprogramma ZZP! Erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig! Check maar op: http://www.boekhoudprogramma-online.nl/boekhoudprogramma-zzp

Eigen zaak starten zei

Het starten van een eigen zaak is vallen en weer opstaan. Hard werken en achter je zaak blijven staan zijn de sleutels tot succes.