Wat voor een website bureau moet je zoeken

Iedereen kent het probleem dat als je op internet zoekt naar webdesigners dat het vol zit met allerlei soorten bureaus. Als voorbeeld zoeken we een webdesigner uit Den Haag en dan krijg je als resultaat ruim 2 miljoen websites in Google. Om te weten wat voor een soort webdesigner je nodig heb is het eerst belangrijk om te kijken met wat voor doel de website gemaakt gaat worden. Gaat het om een evenement, een hobby pagina of wordt het een website voor een bedrijf.

Ga je voor een website die je wilt gebruiken voor een hobby en heb je verder geen extra’s nodig dan kan je er aan denken om op zoek te gaan naar studenten die een opleiding doen met betrekking tot design. Veel studenten hebben naast hun studie een klein bedrijfje opgestart voor het maken van websites. Doordat zij van allerlei locaties kunnen werken zullen zij goedkoper zijn dan de grote webdesign bureaus.
Ga je voor een website voor een al dan niet nieuw bedrijf dan is het verstandig om te kijken bij grotere bureaus. Grotere webdesign bureaus willen er vaak nog andere werkzaamheden naast doen zoals drukwerk. Als je begint met een website voor een nieuw bedrijf dan heb je daar meestal niet alleen een website voor nodig maar vaak komen daar nog visitekaartjes en andere promotie artikelen bij. Het voordeel van de grotere bureaus is dan dat zij je een totaalpakket kunnen aanbieden.

Als je zoekt op “webdesign drukwerk Den Haag” dan is het aantal sites al terug gebracht tot ruim 50.000. De bedrijven die gevonden worden beschikken ook over een fysieke locatie zodat je kan langs gaan om je wensen extra duidelijk over te brengen.
Daarnaast is het belangrijk om bij verschillende bureaus langs te gaan omdat de prijzen per uur van een webdesigner erg kunnen schelen van elkaar. Ook kan je via internet meerdere offertes aanvragen en aan de hand van de offertes een selectie maken van bedrijven om langs te gaan om de offerte te bespreken. Daarnaast kan je bij het langs gaan vragen om een portfolio om een nog betere indruk te krijgen van hoe je website er uit komt te zien.

Bron: Website laten maken portaal Belgiƫ

Zoek ons op Google+

Geen opmerkingen: