Over ons

Weten, delen en leren op het gebied van ondernemen kunt u op deze pagina. Wij willen u veel leesplezier toewensen! U kunt uiteraard ook meer lezen over Willem de Boer, de vaste schrijver en oprichter van deze website.

Willem de Boer

Mijn naam is Willem de Boer en ik ben geboren te Antwerpen in België. Na drie jaar ondernemen vanaf mijn 21e ben ik zelfstandig freelance schrijver geworden voor diverse firma's in België en Nederland.


Mijn interesses zijn onder andere voetbal, tennis, bedrijfskunde, nieuws items en groene energie technieken. Naast deze interesses heb ik ook nog veel meer hobbies.
Willem de Boer
Willem de Boer

In mei 2012 heb ik besloten deze weblog in te zetten om het voor mensen mogelijk te maken met elkaar kritisch te kunnen communiceren aan de hand van kennisdeling. Iedereen is welkom om hier zijn of haar artikelen toe te voegen. Meld u aan met uw motivatie en ik zorg ervoor dat uw artikel in onderling overleg wordt gepubliceerd.

Laat het weten via: wdeboer85@gmail.com

Gelieve uw motivatie/interesses naar mij door te sturen. Bekijk ook onze algemene pagina voor meer informatie over onze mogelijkheden en onderwerpen.Willem de Boer presenteert u de volgende artikelen:
Wilt u ook deelnemen op een-eigen-bedrijf.blogspot.com? Indien uw motivatie aansluit bij ons profiel, bent u van harte welkom! Laat het weten via: wdeboer85@gmail.com

Hieronder ziet u onze calculator. Een realistische rekenmachine om de terugverdientijd te bereken op basis van de bijgaande subsidies. Indien u meer of minder subsidie ontvangt, zal de berekening er anders uit zien voor u.
Zoek ons op Google+

Geen opmerkingen: